TESHABER - Kamu Çalışanlarının Buluşma Adresi
Eylül 10, 2010, 05:11:36 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

PORTAL   Ana Sayfa   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: TEK DİL, TEK BAYRAK, TEK MİLLET, TEK VATAN, TEK DEVLET... IRKÇILIK MI?  (Okunma Sayısı 38 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
BAŞKAN
www.teshaber.org

Teşekkür Sayısı: 2431
Çevrimdışı Çevrimdışı

HATA YAPMAKTAN KORKANLAR HİÇBİR ŞEY YAPAMAZLAR

« : Temmuz 30, 2010, 15:27:38 »

Turan Kültür Derneği, Türk Eğitim- Sen Kayseri 2 Nolu Şube, Türk Tarım Orman Sen Kayseri Şubesi, Dadaloğlu Vakfı, Eğitim 2023 Derneği ve Avrasya Eğitimciler Birliği temsilcileri Kayseri Çorakçılar mah. Cengiz Topel Caddesinde faaliyet gösteren Şahin İnternet kafenin sahibi Mehmet Şahin ‘in 29.07.2010 tarihinde A4 kâğıdına  “tek dil tek vatan tek millet tek bayrak tek devlet Türkiye Cumhuriyeti” yazarak ve Yeniçağ gazetesinin 22 Temmuz 2010 Perşembe günkü 1. Sayfasını astığı gerekçesi ile başbakana hakaret ve ırkçılık suçlarından tutuklanarak karakola götürülmesinden dolayı kendisine geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.  Ziyarette Turan Kültür Derneği genel başkanı ve Türk Eğitim Sen Kayseri 2 nolu şube başkanı Ali İhsan ÖZTÜRK yaptığı konuşmada Mehmet Şahin’e 6 sivil toplum kuruluşu temsilcileri olarak geçmiş olsun dileklerini bildirmek ve bu tür milli hassasiyetleri olan vatandaşların yalnız olmadıklarını göstermek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini dile getirdi. ÖZTÜRK bu yapılanların Türk milletini yıldırmak ve sindirmek amacıyla gerçekleştirildiğini ancak bu milletin evlatlarının bu baskılara pabuç bırakmayacaklarını söyledi. Öztürk konuşmasına şöyle devam etti “görülmektedir ki değiştirilecek olan Evren Paşanın anayasasının yerine getirilecek olan Recep Paşanın anayasası daha diktatörcedir. Daha anayasa yürürlüğe girmeden bu yapılan uygulama ne tür bir diktatörlüğün getirilmeye çalışıldığını göstermektedir. Hani ifade özgürlüğü hani demokrasi hani insan hakları… Bugün Türkiye’de taşlar bağlanmış köpekler salıverilmiştir. Kayseri’de yetkili makamlarda bulunanlar bu olaylardan sonra Mehmet Şahin ve Kayseri kamuoyundan özür dilemelidir. Ayrıca sivil toplum kuruluşları ve siyasi partililer bu konuda sessiz kalmamalıdırlar.

Ali ihsan ÖZTÜRK

HATA YAPMAKTAN KORKANLAR HİÇBİR ŞEY YAPAMAZLAR
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!