TESHABER - Kamu Çalışanlarının Buluşma Adresi
Ağustos 01, 2010, 05:25:08 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

PORTAL   Ana Sayfa   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: “BASKILAR BİZİ YILDIRAMAYACAK”  (Okunma Sayısı 33 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
FatmaTurgutalp
ÇOK ÖZEL ÜYE

Teşekkür Sayısı: 2926
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Ekim 27, 2009, 14:27:07 »

“BASKILAR BİZİ YILDIRAMAYACAK”

21.10.2009 tarihinde Kayseri Valiliği önünde Gazi Mete Kurt’un övünç madalyasını Vali Bilici’ye teslim etmek istediği sırada Emniyet Müdür Yardımcısının agresif ve kırıcı davranışlarından ve sözlü sataşmasından dolayı meydana gelen olaylarla ilgili Türk Eğitim Sendikası Şube Başkanı Ali İhsan Öztürk hakkında soruşturma açıldı.

Gazeteciler Cemiyetinde kendisiyle ilgili açılan soruşturma hakkında bilgiler veren Ali İhsan Öztürk, tek amaçlarının gaziye destek olduklarını göstermek olduğunu söyledi. Öztürk, terör örgütü mensuplarının Habur sınır kapısından törenlerle karşılanmasına tepki gösteren Gazi Mete Kurt’un övünç Madalyasını Vali Bilici’ye teslim etmek istemesi sırasında rencide edildiğini ve kendilerinin de orada demokratik haklarını kullandıkların belirtti.

Emniyet Müdür Yardımcısı hakkında soruşturma açılmasını beklerken kendisine soruşturma açılmasına şaşırdığını dile getiren Öztürk,  “Türk milleti susturulmak ve sindirilmek isteniyor; ama eğitimciler hiçbir zaman susmayacak ve sinmeyecektir” dedi.

Öztürk soruşturma kapsamında ifade vermek için emniyete gitmeyeceğini dile getirerek “İstiyorlarsa gelsinler götürsünler“ TBMM de terör örgütünün uzantılarının adreslerini bulamayan devlet bu millet için 16 yılını vermiş bir öğretmenin adresini de bulamayacaktır diye düşünüyorum. Habur sınır kapısında mobil mahkemeler kuranlar benim içinde bir mobil mahkeme oluşturur mu? Diye bekliyorum” dedi.
Öztürk 1 Kasım 2009 tarihinde vatan ve millet için şehit olmaya hazır olduklarını göstermek için “Türk Milleti Şehitleriyle Buluşuyor” adı altında yanlarında kefenleriyle birlikte şehitliğe yürüyeceklerini buradaki amaçlarının vatan uğruna şehit olanları hatırlatmak ve gerekirse şehit olmaya hazır olduklarını göstermek istediklerini dile getirdi.
Yapacakları programa Haburdaki gösterilerden rencide olan herkesi destek vermeye çağırdı.

Basın Bürosu

Bir seçim yapmanız gerektiğinde; seçmemek de bir seçimdir.
arslan şenyürek
TESHABER

Teşekkür Sayısı: 1009
Çevrimdışı Çevrimdışı

arslan şenyürek

« Yanıtla #1 : Ekim 27, 2009, 16:25:11 »

Arkanızdayız,yılmak yok yola devam.

TÜRKLÜK GÖKLERDE DALGALANAN BİR SANCAK,
VE BİZ TÜRKLER ALLAH ÖNÜNDE EĞİLİRİZ ANCAK.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!