TESHABER - Kamu Çalışanlarının Buluşma Adresi
Eylül 08, 2010, 08:44:40 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

PORTAL   Ana Sayfa   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: BÜYÜK TÜRK MİLLETİNDEN ÖZÜR DİLİYORUZ!  (Okunma Sayısı 174 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
BAŞKAN
www.teshaber.org

Teşekkür Sayısı: 2431
Çevrimdışı Çevrimdışı

HATA YAPMAKTAN KORKANLAR HİÇBİR ŞEY YAPAMAZLAR

« : Aralık 05, 2008, 22:38:11 »

BÜYÜK TÜRK MİLLETİNDEN ÖZÜR DİLİYORUZ!
Bizler Büyük Türk Milletinin mensubu olmaktan gurur duyan eğitimcileriz. Aziz milletimize hizmet etmekten büyük bir onur duymaktayız.
Ülkemizin geleceğinin teminatı olan gençlerimizi her türlü olumsuzluklara rağmen vatan millet ve bayrak sevgisi ile yetiştirmeye, insani değerleri benimsemiş ekmeğini yediği vatana ihanet etmeyen, mensubu olduğu millete küfretmeyen bireyler olarak yetiştirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.
   Ancak her alanda olduğu gibi bu alanda da defolu imalat olabiliyor. Bu hatalar bazen bizden bazen de elimizde bulunan öğrencilerin neseplerinin gayr-i sahih olmasından kaynaklanmaktadır.
   Büyük Türk Milletinden bu tür hergeleleri adam edemeden piyasaya sürüp aziz milletimize layık birer birey olarak yetiştiremediğimizden ve yaptıkları bu soysuz davranışlarından dolayı özür diliyoruz.

TÜRK ÖĞRETMENLERİ

BAŞKAN
www.teshaber.org

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Aralık 05, 2008, 23:28:46 »

Metindeki düşüncelere katılan eğitim çalışanları lütfen bu imza kampanyasına imzalarını atsınlar...

şubesekreteri
TESHABER

Teşekkür Sayısı: 1100
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Aralık 05, 2008, 23:53:22 »

Alıntı
Büyük Türk Milletinden bu tür hergeleleri adam edemeden piyasaya sürüp aziz milletimize layık birer birey olarak yetiştiremediğimizden ve yaptıkları bu soysuz davranışlarından dolayı özür diliyoruz.

Gök Dağ Deniz Tükenir
Oğuzda Er Tükenmez
Oğuzda Er Tükense
Alemde Şer Tükenmez
TcKaY1
Süleyman Özbaş
TESHABER

Teşekkür Sayısı: 976
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #3 : Aralık 06, 2008, 15:24:36 »

Alıntı

"DÜŞMANIM DÜŞMANLIĞINDAN VAZGEÇİNCEYE KADAR BEN DE ONUN AMANSIZ DÜŞMANIYIM"

ATATÜRK
vatandaş
TESHABER

Teşekkür Sayısı: 1135
Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #4 : Aralık 06, 2008, 19:45:29 »

Bende özür diliyorum.

NEREDE BİR TÜRK VARSA, ORAYI KALPTEN SEVMELİYİZ.
sunguralp58
YENİ ÜYE
*

Teşekkür Sayısı: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : Aralık 06, 2008, 20:46:43 »

NE İÇİN ÖZÜR DİLEDİĞİNİZİ DE FORMA YAZMIŞ OLSAYDINIZ...
BAŞKAN
www.teshaber.org

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : Aralık 06, 2008, 21:08:24 »

Bugünlerde birileri birilerinden özür diliyor. Bir özür dileme furyası almış başını gidiyor. Ancak hiç kimsenin aklına Türk Milletinden özür dilemek gelmiyor.
Bizlerde eğitimciler olarak bu özürleri ile Türk Milletini dünya kamuoyunda zor duruma düşürmeye çalışan bu hergeleleri adam edemediğimiz için özür diliyoruz...

BAŞKAN
www.teshaber.org

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : Aralık 06, 2008, 21:13:19 »

Ermenilerden Özür Diliyorum

Öğretim üyeleri ve gazetecilerin de aralarında bulunduğu bir grup aydın, 1915’teki Ermeni tehciriyle ilgili imza kampanyası başlatıyor. Yılbaşında internette başlayacak olan kampanyanın adı “Özür diliyorum” olacak

İSTANBUL - 1915 Ermeni tehcirinde yaşananlar imza kampanyasıyla yeniden gündeme taşınıyor. Kampanyanın öncülüğünü akademisyenler Ahmet İnsel, Baskın Oran ve Cengiz Aktar ile gazeteci-yazar Ali Bayramoğlu yapıyor.

Yılbaşında internette başlatılacak imza kampanyasının adı “Özür diliyorum.” Kampanya metninde “1915’te Osmanlı Ermenileri’nin maruz kaldığı Büyük Felaket’e duyarsız kalınmasını, bunun inkar edilmesini vicdanım kabul etmiyor. Bu adaletsizliği reddediyor, kendi payıma Ermeni kardeşlerimin duygu ve acılarını paylaşıyor, onlardan özür diliyorum” yazıyor.

İNTERNETTE YAYINLANACAK
Vatan'ın haberine göre uzun tartışmalardan sonra mutabık kalınan kampanya için alışılagelmiş kampanyalar-dan farklı bir yol
izlenecek. Hedef, internette bir yıl boyunca mümkün olduğunca fazla katılım sağlamak. Galatasaray Üniversitesi’nden Prof. İnsel, kampanyayı tarihi sorumluluk karşısında bireysel bir tavır olarak tanımlıyor. Prof. İnsel “Resmi politikadan bağımsız olarak biz yurttaşların Türkiye tarihi ile ilgili görüşlerini beyan hakkı var. Kampanyayı bir politika malzemesine dönüştürmemek gekir” dedi. Bahçeşehir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Dr. Cengiz Aktar da kampanya ile ilgili olarak Vatan Gazetesi'ne konuştu.

Kampanya nasıl ortaya çıktı?
Bireyi, bireyin hissiyatını öne çıkaran bir kampanyanın vaktinin gelmiş hatta geçmiş olduğu kanaatinden yola çıktık. Muhtemelen
yılbaşında çok geniş bir kampanya haline getirmeyi hedefliyoruz.

Kampanyanın amacı nedir? Ermenilerin başına gelenler Türkiye’de çok az bilinen, unutturulmuş, tahrik edilmiş olgular. Türkler bu meseleleri daha çok büyüklerinden, dedelerinden duydu. Ama konu hiçbir zaman objektif bir tarih anlatımı haline dönüşemedi. Bu yüzden pek çok insan Türkiye’de bugün bütün iyi niyetiyle Ermeniler’in başına bir şey gelmediğini zanneder. Bunun çok tali, ikincil hatta karşılıklı katliamlar şeklinde cereyan eden ve 1. Dünya Savaşı koşullarıyla açıklanan bir nevi ’vaka-i adiye’ olduğu kanaati resmi tarih
tarafından yıllardır söylene gelmiştir. Fakat gerçekler maalesef çok farklı. Belki bir tane gerçek var, o da şu son tahlilde Ermeniler artık Anadolu’da yok ama diğer unsurlar Türkler ve Kürtler hala burada. Bu kampanyanın öznesi bireyler. Bireyin vicdanından gelen bir ses bu. Özür dileyen diler dilemeyen dilemez.

Niçin özür dileniyor?
Bu kadar zaman boyunca, neredeyse 100 sene olacak bu konudan bahsedememiş, açıkça konuşamamış olmaktan dolayı özür dileniyor.

Basından

Bozkurt
www.teshaber.org

Teşekkür Sayısı: 1259
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : Aralık 07, 2008, 16:02:28 »

"SOYSUZA VERİRSEN DEĞER
    KALKAR ECDADINA SÖĞER..."

Soysuzların en belirgin özelliğidir. Hiçtirler, p...., zavallıdırlar. Yanılıp değer verdiğinde ilk işleri kendilerine değer verenleri ısırmaya çalışırlar. Millet-i Sadıka ve yerli şürekası bu durumdadır.
    Türk'ü aşağılayan ve soysuzları Millet-i Sadıka diye adlandıran zihniyet...
    Hem Osman Gazi'nin adını sıfat olarak kullanıp hem de Etruğrul Gazi'nin kanına ihanet eden zihniyet...
    Bunlara rağmen "Türklük" iddiasında olan zihniyet...
    Memleketimizde hakim zihniyet budur. Hal böyle olunca Türk hariç herkesten özür dileme durumlarıyla karşılaşacağız demektir.

"Ehl-i irfân arasında aradım kıldım taleb
Her hüner makbûl imiş illâ edeb illâ edeb "
D.ÖZCAN
TES-HABER

Teşekkür Sayısı: 36
Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #9 : Aralık 09, 2008, 17:40:44 »

Saygıdeğer BAŞKANIM  sen  bir  büyüğümüz  olarak  özür  diliyorsan biz  dünden  özür  dileriz.  Bende  özür  diliyorum.

Gölgede oturanların gölgesi olmaz.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!