TESHABER - Kamu Çalışanlarının Buluşma Adresi
Eylül 10, 2010, 04:18:43 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

PORTAL   Ana Sayfa   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: BAKANA HIZLI BANA YAVAŞ ADALET...  (Okunma Sayısı 83 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eleştirmen
TESKAYSERİ

Teşekkür Sayısı: 6
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Nisan 20, 2010, 23:08:37 »

Yıl 2006, Nisan ayının 17. günü, ders Teknoloji Tasarım, yoklamayı aldım, ders defterini doldururken içeriye bir veli girdi. Buyurun diyecektim, o sırada parmaklarına takmış olduğu muştu ile suratıma vurdu, aldığım darbe sonucunda nazar kemiğim kırıldı ayrıca suratımdaki açılan yaraya da 3 dikiş atıldı. Olayın üzerinden 4 yıl 3 gün geçti, davamız hala sonuçlanmadı.
Ben bu davayı mahşere bıraktım, görüyorum ki adaletsizlik almış başını gidiyor. Suçlular suçsuz, suçsuzlar suçlu ilan edilmiş, suçluların ayaklarına hâkim ve savcılar gider olmuş. O zaman diyorum ki; Ey adalet, okulda görevimin başında eğitim-öğretimle uğraşırken bir kendini bilmez, sınıfa giriyor ve öğretmen kürsüsünde oturan öğretmene tüm şiddetiyle, öldürürcesine vuruyor. O öğretmene atılan yumruk, bu ülkenin Başbakanına, Milli Eğitim Bakanına, O İlin Valisine, O İlin Milli Eğitim Müdürüne atılmıştır, ama nafile kim duyar ki seni, herkes kendi işinde, kınama metni bile yayınlamayan o insanlar, bu ülkeyi yöneten insanlardır. Ha, o insanlara da hakkımı helal etmiyorum.
Üzülerek bu günlere bakıyorum, sendikamızın üyesi Şahin Şimşek, fazla tanımam birkaç kez sendikada rastladım, konuşmuşluğum çok azdır, merhabadan ileriye gitmemiştir. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a yumruk atan bu şahsın yaptığı, hoş bir davranış değildir. Fakat öğretmenimizin çalıştığı okul şehitliğe yüz metre uzaklıktadır, her gün şehitliğin yanından geçmektedir. Öğretmenimizin her hangi bir sıkıntısı var mı? Bilemiyorum, ancak her gün şehitliği görerek sınıfa giden bir öğretmenimin hangi duygularla dolduğunu, hislerini, arzularını ve psikolojik durumunu bilmeden yorum yapan ve öğretmenlerinde insan olduğunu, tüm insanlar gibi sinirlenebileceğini, cinnet geçirebileceğini ve suç işleyebileceğini düşünmek, bizleri doğru düşünceye sevk edecektir. Kendi ifadesine göre ‘şehidin annesi Tülay Çetinkaya'nın tören sırasında bayılmasının üzüntüsünü artırdığını ve kendimi kaybettim, ne yaptığımı bilmiyorum’ dediği basında yer almışken, bu durumu eşeleyerek bireysel yaptığı bir işi bir yerlere sürüklemenin hiç faydası yoktur, sadece gündemi saptırmaktır başka bir şey değildir. Yok, efendim şu sendikadanmış, şu şekilde eylemler yapılmış mış mış. Başka bir şey yok. Beyler bu yapılan faaliyet ve eylemlerde bu şahıs yoktur, hiçbir faaliyetimize gelmemiştir, sadece üyedir. Yaptığımız faaliyetler şu anda basında mevcuttur, 4688 sayılı yasa doğrultusunda faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Öküz altında buzağı aramaya gerek yoktur.
Aynen benim olayda olduğu gibi, Sayın Taner YILDIZ’a atılan bu yumruğu kınıyorum, fakat Sayın Taner Bey bir bakandır, adalet bakana göre değil tüm insanlara eşit olmalıdır. Bana atılan yumruk üzerinden, tam 4 yıl geçmiştir, davam hala sonuçlanmamıştır. Geç gelen adalet, adalet değildir.

TESHABER
www.teshaber.org

Teşekkür Sayısı: 18
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Nisan 20, 2010, 23:15:12 »

Kardeşim biraz daha okuyup bakan olsaydınız...
TESHABER
www.teshaber.org

Teşekkür Sayısı: 18
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Nisan 20, 2010, 23:15:52 »

Bu ülkede kanunlar önünde herkes eşittir...
mihrac
YENİ ÜYE
*

Teşekkür Sayısı: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Nisan 20, 2010, 23:48:13 »

Az önce Hürriyet gaz. internet sitesinde  hocamızla ilgili haberi gördüm ve gerçekten utandım.Ülkemizde insanları tanıyamaz olduk! Şehit bir yüzbaşı'nın  cenazesin'de kendini kaybettim diyeceksin! Sonra'da çıkıp böyle alay eder gibi, gülümser bir şekilde "pişmanım" diyeceksin. Kınıyorum..
Osman Özsu
TESHABER

Teşekkür Sayısı: 102
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Nisan 21, 2010, 08:46:09 »

O Bakan ADALET ve Kalkınma Partisinin bakanı, sen ise DEVLET'in öğretmenisin. O'ndan 15-20 tane var, senden 600 bin tane var. Tabiki adalet O'na göre işleyecek... Adaletin hemen tecelli etmesini istemek senin haddine mi?
Osman Özsu
TESHABER

Teşekkür Sayısı: 102
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : Nisan 21, 2010, 09:06:50 »

2001 yılında Başbakan Ecevit'e yazar kasa fırlatan esnafa, herkes (o zamanki muhalefet, şimdiki iktidar) adam haklı, ekonomik krizden, hükümetin uygulamalarından bunaldı, vatandaş isyan noktasına geldi, cinnet geçiren geçirene v.s diyorlardı. O esnaf, 2002 AKP iktidarından sonra düzlüğe çıkan, güllük gülistanlık olan ekomomide çeşitli esnaflık faaliyetlerinde bulunmuş, ama ne hikmetse bu iyi ekonomik düzende bir türlü işlerini düzeltememiş. En sonunda 2009 yılında AKP li Ankara Etimesgut Belediyesinde asgari ücretle çöpçü olarak çalışmaya başlamış. Şimdi teğet geçen ekonomik kriz, %18 lere varan işşizlik, açılım-saçılım safsataları v.s vatandaşları isyan noktasına getirmesi, cinnet geçirenler, bunalıma girenler, hükümeti eleştirenler, eylem yapanlar neden suçlanıyor acaba?
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!