TESHABER - Kamu Çalışanlarının Buluşma Adresi
Ağustos 01, 2010, 05:28:31 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
 
  PORTAL   Ana Sayfa   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 03 AĞUSTOS'TA TEKİR YAYLASINDAYIZ  (Okunma Sayısı 215 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dr. Ahmet AKMAZ
Şube Sekreteri
TESHABER
*****

Teşekkür Sayısı: 1940
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 2075



« : Temmuz 05, 2008, 13:38:02 »

03 AĞUSTOS'TA TEKİR YAYLASINDAYIZ

Memlekette problem az ya! Şimdi de Erciyes Kurultayı’nın iptal edilmesi meselesi ortaya atıldı.

Bu kurultay sayesinde Türkiye’nin dört bir yanından akın akın Erciyes’e gelen Börteçineler, Asenalar bir araya gelmenin, birlik ve dirlik olmanın mutluluğunu senelerce sergilediler.

Hangi akla hizmet bilmiyoruz ancak birileri bu mutluluğu dahi yüce Türk milletinin evlatlarına çok görmüş olmalı ki “Erciyes Kurultayı’nın yapılmayacağını" ilan ediverdiler. Ortaya sürdükleri gerekçeler ise anlı şanlı savcılarınkinden daha da komik. Neymiş efendim Başbuğ’un “Erciyes Kurultayı’nın devam etmesi ile ilgili bir vasiyeti” yokmuş. Allah Allah! Siz gerçekten böyle düşünüyorsanız “Siz aklınızı peynir ekmekle mi yediniz?” diye size sorarlar. Başbuğ, hangi yaptığı işi bize hususî olarak vasiyet etti ki!? Mesela; Başbuğ’un kurmuş olduğu siyasî partinin başında bulunan zat, Başbuğ vasiyet etti de mi orayı işgal etmektedir?

Komik gerekçelerle Erciyes Kurultayı’nın ertelenmesini isteyenler bilmelidirler ki ya gaflet ya dalalet ya da hıyanet içindedirler. Bütün bunlar; bir oyunun parçası olmayan, olmak da istemeyen Börteçineleri, Asenaları etkilemeyecektir.

3 Ağustos 2008, ERCİYES’İN ZİRVESİNDE TEKİR YAYLASINDA BULUŞALIM!

Dr. Ahmet AKMAZ
Kayıtlı

"Koku, gülün sesidir
Ve gül toprağın nefesidir."
Deli Palta
YENİ ÜYE
*

Teşekkür Sayısı: 2
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 11

Avatar Yok


« Yanıtla #1 : Temmuz 05, 2008, 19:38:20 »

İnternette gezinirken bir siteye rastladım. Galiba yeni kurulmuş ya da kurulumu devam ediyor.

http://www.erciyeszaferkurultayi.org

Bir de imza kampanyası var. Destek olalım.
Kayıtlı
şubesekreteri
TESHABER
*****

Teşekkür Sayısı: 1100
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 298



« Yanıtla #2 : Temmuz 05, 2008, 20:40:59 »

Sayın Doktorum kesinlikle haklısın. ERCİYES ZAFER KURULTAYI devam etmelidir.
Kayıtlı

Gök Dağ Deniz Tükenir
Oğuzda Er Tükenmez
Oğuzda Er Tükense
Alemde Şer Tükenmez
memili38
TESKAYSERİ
****

Teşekkür Sayısı: 968
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 111



Site
« Yanıtla #3 : Temmuz 05, 2008, 22:36:12 »

Tebrik ediyorum doktorum  cesur  ve  gerçekçi  fikirlerinden  dolayı.Bu  dava  kimsenin keyfiyetiyle değil, gönüllerin birlikteliği  ile  doğdu  ve  devam  edecektir.Kurultay  coşkusu  ve  heyacanını  hissetmeyenlerin  bize  önder  olamayacağı ,ülkücü  hareketi  de  temsil  edememeleri  bizi  üzmekte  ve  davaya  zarar  vermektedirler.
Kayıtlı

Bilgi insanı kuşkudan, iyilik  acı  çekmekten, kararlı  olmak da  KORKUDAN kurtarır.
TcKaY1
Süleyman Özbaş
TESHABER
*****

Teşekkür Sayısı: 976
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 1260

Avatar Yok


Site
« Yanıtla #4 : Temmuz 06, 2008, 22:47:33 »

3 Ağustos 2008, ERCİYES’İN ZİRVESİNDE TEKİR YAYLASINDA BULUŞALIM!
Kayıtlı

"DÜŞMANIM DÜŞMANLIĞINDAN VAZGEÇİNCEYE KADAR BEN DE ONUN AMANSIZ DÜŞMANIYIM"

ATATÜRK
Şahin Şimşek
TESKAYSERİ
****

Teşekkür Sayısı: 749
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 836



« Yanıtla #5 : Temmuz 06, 2008, 22:52:13 »

       Erciyesin zirvesine biz 20 Temmuz'da çıkıyoruz. Sendikada zirveye çıkacak kaç tane babayiğit var ki, Süleyman hocam, siz en iyisi bu sevdadan vaz geçin. Wink
Kayıtlı

KÖYÜN İTLERİ, KÜS OLSALARDA, KURDU GÖRÜNCE BİRLEŞİRLER.
Recep Yağar
TESHABER
*****

Teşekkür Sayısı: 1041
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 385



« Yanıtla #6 : Temmuz 07, 2008, 15:24:19 »

MHP zirveyi BBP'ye kaptırdı
07 Temmuz 2008 Pazartesi 12:22
MHP'nin iptal ettiği Erciyes Kurultayı'nı BBP sahiplendi. Kararı BBP Kayseri İl Başkanı açıkladı. Merak edilen ise MHP'nin tavrı!
Erciyes Kurultayı sahipsiz kalmadı ve BBP kurultayı yapma kararı aldı.

MHP’nin bundan sonra yapmayacağını açıkladığı Erciyes Kurultayını artık BBP yapacak. Haberhilal adlı haber sitesinin haberine göre kurultay için hazırlıklar şimdiden başladı ve kurultay tüm yurttan gelen ülkücüleri en iyi biçimde ağırlayacak.

     3 ağustos'ta Erciyes'te kene olacakmış ! Benden söylemesi !
BBP Kayseri İl Başakanlığının açıklaması şöyle : Büyük Birlik Partisi İncesu İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen Erciyes Şenliği, kasabamız sınırları içerisinde yer alan ve Yılbant Dağı'nın arka tarafında bulunan (Erciyes'in batısı) Uzunyayla'da yapılacak. Şenlikleri organize eden BBP İncesu İlçe Başkanı Mustafa Emekçi'nin verdiği bilgilere göre şenlikler 25-26-27 Temmuz günlerinde düzenlenecek. Emekçi, şenlikler için oldukça iyi bir organizasyon yaptıklarını ve şenliklere tüm hemşerilerimizin davetli olduğunu söyledi.
         Sayın Emekçi içme suyu var mı? Gelecek misafirlerin ihtiyacını karşılayabilecek, kuyrukta beklemeden kullanabileceği  sayıda seyyar tuvalet mevcut mu? Bir de kene görebilir miyiz?!

Şenliklere il ve ilçe başkanları başta olmak üzere geniş bir katılımın olması bekleniyor. Bu karara MHP'nin tepkisi ne olacak, merak ediliyor

 

Kayıtlı
garbashu
YENİ ÜYE
*

Teşekkür Sayısı: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 8



« Yanıtla #7 : Temmuz 16, 2008, 18:05:37 »

Rahmetli Başbuğ bu kurultayı yapmayı neden istedi ve neden bunca zaman süregeldi de bugün artık yeter denildi? Anlamak oldukça zor. Zihniyetler yavan beyinler gevşek galiba. Bizler hep küçük şeylerle yetinmiş büyük işler yaptığımızda da kendi kendimize eksiklerimiz var mıydı, doğru yaptık mı... gibi sorular sorarak hep daha iyiye gitmeye çalıştık.

Sevgili arkadaşlar ben sadece yazılarınızı takip etmeyi ve genellikle de susmayı tercih edenlerdenim. Aklımın yetmediği yerlere söz söylemek benim haddim değil diye düşünürüm. Zaten Allah da insanlara iki kulak, iki göz fakat bir ağız-bir dil vermiş -ki insanlar iki dinlesin, bir konuşsun diye-.

Sayın Akmaz hocam, fikirleri ile hep farklı olmayı sevmiş ve insanlara da daima doğruları anlatmaya çalışmış bir ağabeyimizdir. Teşekkürler ağabey.
Ali Ekrikaya
Kayıtlı

"YARADILIŞIMIZ MÜKEMMEL, YAŞAYIŞIMIZ BERBAT"
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!