TESHABER - Kamu Çalışanlarının Buluşma Adresi
Eylül 10, 2010, 04:28:32 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

PORTAL   Ana Sayfa   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: YARDIMCI HİZMETLİLERE YAPILAN GİYİM KUŞAM YARDIMI  (Okunma Sayısı 102 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
FatmaTurgutalp
ÇOK ÖZEL ÜYE

Teşekkür Sayısı: 2928
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Mayıs 31, 2008, 16:37:06 »

Değerli Basın Mensupları,

Yardımcı hizmetliler sınıfına yapılan 120 YTL’lik giyim- kuşam yardımı ile ilgili Türk Eğitim- Sen Kayseri Şubesinden tepki geldi. Türk Eğitim- Sen üyeleri Kayseri Kiçikapı Mahallesi bitpazarında bir araya gelerek bu durumu protesto ettiler. Burada bir açıklama yapan Şube Başkanı Ali İhsan Öztürk “Hükümet bu yıl Yardımcı Hizmetler sınıfında çalışanlara giyim- kuşam yardımı olarak 120 YTL veriyor. Bu para ile ancak bitpazarından giyinilebilir. Bu rakamı belirleyenlerin çarşı Pazar fiyatlarından herhalde haberleri yok. Bu rakama giyim kuşam bir yana ancak kalitesi düşük bir tek ceket zor alına bilir. Bu miktarı belirleyen beyefendilere sormak lazım ayağınızdaki giydiğiniz isimlerinizin yazılı olduğu çoraplara kaç lira ödüyorsunuz? Bu para ile ancak o çorapların teki alınabilir. Buradan yetkililere çağrıda bulunuyoruz. Lütfen insanlarla alay etmeyiniz. Bu miktarı derhal günümüz gerçekleri ile örtüşür hale getiriniz.” Dedi. Öztürk, Açıklamadan sonra 120 YTL vererek iki pantolon ve iki ceket aldı.

Ali İhsan ÖZTÜRK
                                                                                                                                                                    Şube Başkanı

Bir seçim yapmanız gerektiğinde; seçmemek de bir seçimdir.
arslan şenyürek
TESHABER

Teşekkür Sayısı: 1010
Çevrimdışı Çevrimdışı

arslan şenyürek

« Yanıtla #1 : Haziran 02, 2008, 07:59:46 »

Şube başkanıma ve şubemizin değerli üyelerine çok teşekkürediyorum.

TÜRKLÜK GÖKLERDE DALGALANAN BİR SANCAK,
VE BİZ TÜRKLER ALLAH ÖNÜNDE EĞİLİRİZ ANCAK.
İMAMOĞLU
YENİ ÜYE
*

Teşekkür Sayısı: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Haziran 02, 2008, 08:19:01 »

Yrd. Hiz. verilen destek için teşekkürler.
ismailyildiz
TESKAYSERİ

Teşekkür Sayısı: 622
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Haziran 02, 2008, 08:35:37 »

Keşke Tüm Şubeler bu duyarlılığı gösterseler.Teşekkürler Şube başkanım ve yönetim kurulum.
Çorumdan selamlar-İsmail YILDIZ
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!