Kıymetli Arkadaşlar;
Sendikamızın 2008 yılı anlaşmalı firmalarıyla ilgilenen ve anlaşmayı yapan benim, yukardaki belirttiğimiz bütün firmalarla da bizzat ben görüşüp anlaştım hatta hepsiyle de anlaşma tutanağımız mevcuttur.
Bahsettiğiniz İnci Turizm ile ilgili konuya gelince bu firmayla da anlaşan benim. Sendikamızın anlaşmalı olduğu firmalar dosyasında tutanağımız mevcuttur. Hatta anlaşmaya imza atan bizzat firmanın sahibi Adnan ÖZER'dir. Kitapcıklarımızı bastırdıktan sonra da yaklaşık 50 adet onlara da verdim ki bilet satan büfelerine versinler ve haberleri olsun diye hatta daha sonra kendim bu anlaştığım firmalara giderek bir müşteri gibi indirimden haberleri var mı diye kontrol etmekteyim. İnci Turizmin de yeni terminal ve Fuzuli yazıhanelerine giderek indirimin olup olmadığını sordum bana evet var hocam dediler.
Şimdi bizimle anlaşıp da bu anlaşmaya uymayan firmalar hakkında her türlü işlem yapma hakkımız var çünkü elimizde belgemiz var ve ayrıca ben de her zaman takipcisiyim, Bundan sonra herhangi bir firma yapılan bu anlaşmaya uymaz ise ben telefon numaramı vereceğim isteyen arkadaşlar her zaman arayabilirler...
Kemal ÇINAR 0505 844 6 333 (Öğretmen hattı)
İndirim yapan firmalar ile olan bir şikayetim ile ilgili gerekli araştırmayı yaparak şahsımı ve dolayısıyla sitemiz aracılığı ile tüm meslektaşlarımızı bilgilendiren ve yaptığı görevin takipcisi olan gönüldaşıma teşekkür ederim.