TESHABER - Kamu Çalışanlarının Buluşma Adresi
Ağustos 01, 2010, 05:29:34 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

PORTAL   Ana Sayfa   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İNDİRİM YAPAN FİRMALARIMIZ 2008  (Okunma Sayısı 650 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kemal ÇINAR
TES-HABER

Teşekkür Sayısı: 1520
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Nisan 24, 2008, 17:28:29 »

2008 yılında sendikamızın anlaşmalı olduğu firmalar listesi aşağıdadır. Bütün  üyelerimize iyi alışverişler diler maaşınıza göre alışveriş yapmanızı tavsiye eder ayağınızı yorganınıza göre uzatmanızı dilerim...

Arkadaşlar eğer firmalardan herhangi bir sorun çıkarsa beni arayabilirsiniz bu firmaların  hepsiyle anlaşma tutanaklarımız mevcuttur...
Kemal ÇINAR   0505 844 6 333     (Öğretmen Hatı)

muallimmhmt
TESKAYSERİ

Teşekkür Sayısı: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

-

« Yanıtla #1 : Nisan 30, 2008, 21:21:10 »

İndirim yapan firmalar konusunda bu işle uğraşan (firmalarla görüşen) arkadaşımıza katologta adı olan bir firma [inci  turizm ]ile ilgili şikayette bulunmak istiyorum.Bu firmadan yolculuk için bir bilet almak istedim.Bileti alırken de kamusen üyesi olduğumu ve indirim yapmalarını istedim.Ancak bilet satan yetkili bizim indirim yapma yetkimiz yok dedi. Ben de yetkili olan kim ise ona sorun dedim.Telefon açtı karşıdaki kişi bizim böyle bir anlaşmamız yok.Diye cevap verdi. Ben de o firmadan bilet almadım.Başka bir firmadan bilet aldım.Ama bu benim zoruma gitti ve bu konuda  yetkili olan arkadaşlara durumu bildirmek istedim.Bu konu araştırılıp üyelerimiz bilgilendirilirse memnun olurum.Ayrıca sendikamızın bu konudaki şikayetim ile ilgili tutumlarını da takip edeceğim.Saygı ve sevgilerimle .

İNSANDA OLMAZSA EDEP ,
NEYLESİN MEDRESE,MEKTEP.
OKUSA ALİM OLSA,
YİNE MERKEP,YİNE MERKEP.
Kemal ÇINAR
TES-HABER

Teşekkür Sayısı: 1520
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Nisan 30, 2008, 23:05:41 »

Kıymetli Arkadaşlar;

Sendikamızın 2008 yılı anlaşmalı firmalarıyla ilgilenen ve anlaşmayı yapan benim, yukardaki belirttiğimiz bütün firmalarla da bizzat ben görüşüp anlaştım hatta hepsiyle de anlaşma tutanağımız mevcuttur.
Bahsettiğiniz İnci Turizm ile ilgili konuya gelince bu firmayla da anlaşan benim. Sendikamızın anlaşmalı olduğu firmalar dosyasında tutanağımız mevcuttur. Hatta anlaşmaya imza atan bizzat firmanın sahibi Adnan ÖZER'dir. Kitapcıklarımızı bastırdıktan sonra da yaklaşık 50 adet onlara da verdim ki bilet satan büfelerine versinler ve haberleri olsun diye hatta daha sonra kendim bu anlaştığım firmalara giderek bir müşteri gibi indirimden haberleri var mı diye kontrol etmekteyim. İnci Turizmin de yeni terminal ve Fuzuli yazıhanelerine giderek indirimin olup olmadığını sordum bana evet var hocam dediler.
Şimdi bizimle anlaşıp da bu anlaşmaya uymayan firmalar hakkında her türlü işlem yapma hakkımız var çünkü elimizde belgemiz var ve ayrıca ben de her zaman takipcisiyim, Bundan sonra herhangi bir firma yapılan bu anlaşmaya uymaz ise ben telefon numaramı vereceğim isteyen arkadaşlar her zaman arayabilirler...

Kemal ÇINAR 0505 844 6 333   (Öğretmen hattı)
BAŞKAN
www.teshaber.org

Teşekkür Sayısı: 2429
Çevrimdışı Çevrimdışı

HATA YAPMAKTAN KORKANLAR HİÇBİR ŞEY YAPAMAZLAR

« Yanıtla #3 : Nisan 30, 2008, 23:16:07 »

Sayın Hocam sendikanızın şikayetiniz ile ilgili yapılması gerekenleri yapacağından emin olunuz. Yazınız siteye düştüğü anda gerekli girişimler yapılmıştır ve yapılacaktır.
Bütün üyelerimizin artık bize güvenmelerininistiyoruz. Bundan en ufak bir şüpheniz olmasın. Kemal bey bu konuda gerekeni yapacaktır. Duyarlılığınız için de ayrıca teşekkür ederiz.

muallimmhmt
TESKAYSERİ

Teşekkür Sayısı: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

-

« Yanıtla #4 : Mayıs 05, 2008, 19:45:00 »

Kıymetli Arkadaşlar;

Sendikamızın 2008 yılı anlaşmalı firmalarıyla ilgilenen ve anlaşmayı yapan benim, yukardaki belirttiğimiz bütün firmalarla da bizzat ben görüşüp anlaştım hatta hepsiyle de anlaşma tutanağımız mevcuttur.
Bahsettiğiniz İnci Turizm ile ilgili konuya gelince bu firmayla da anlaşan benim. Sendikamızın anlaşmalı olduğu firmalar dosyasında tutanağımız mevcuttur. Hatta anlaşmaya imza atan bizzat firmanın sahibi Adnan ÖZER'dir. Kitapcıklarımızı bastırdıktan sonra da yaklaşık 50 adet onlara da verdim ki bilet satan büfelerine versinler ve haberleri olsun diye hatta daha sonra kendim bu anlaştığım firmalara giderek bir müşteri gibi indirimden haberleri var mı diye kontrol etmekteyim. İnci Turizmin de yeni terminal ve Fuzuli yazıhanelerine giderek indirimin olup olmadığını sordum bana evet var hocam dediler.
Şimdi bizimle anlaşıp da bu anlaşmaya uymayan firmalar hakkında her türlü işlem yapma hakkımız var çünkü elimizde belgemiz var ve ayrıca ben de her zaman takipcisiyim, Bundan sonra herhangi bir firma yapılan bu anlaşmaya uymaz ise ben telefon numaramı vereceğim isteyen arkadaşlar her zaman arayabilirler...

Kemal ÇINAR 0505 844 6 333   (Öğretmen hattı)
İndirim yapan firmalar ile olan bir şikayetim ile ilgili gerekli araştırmayı yaparak şahsımı ve dolayısıyla sitemiz aracılığı ile tüm meslektaşlarımızı bilgilendiren ve yaptığı görevin takipcisi olan gönüldaşıma teşekkür ederim.

İNSANDA OLMAZSA EDEP ,
NEYLESİN MEDRESE,MEKTEP.
OKUSA ALİM OLSA,
YİNE MERKEP,YİNE MERKEP.
BAŞKAN
www.teshaber.org

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : Kasım 16, 2008, 11:04:23 »

Dr. Ahmet AKMAZ
Şube Sekreteri
TESHABER

Teşekkür Sayısı: 1940
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : Kasım 16, 2008, 11:43:35 »

Hayırlı uğurlu olsun. Arkadaşlarımıza faydalı olacağından eminim. Ancak ben anlaşma metninin siteye atılışı ile ilgili bir iki kelam etmek istiyorum.

Metin, taratılmış ve resim olarak atılmış bulunuyor. Fakat ebadı çok büyük bırakılmış, açılışta bilgisayar, zorlanıyor. Anlaşma metni, resim olacaksa küçültülerek veya metin olarak atılırsa sanırım daha güzel olacak.

"Koku, gülün sesidir
Ve gül toprağın nefesidir."
yılmazyıldız
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Kasım 16, 2008, 19:21:11 »

Emeği geçene teşekkür ederiz
ancak bu listeyi word sayfası şeklinde siteye ilave ederseniz bizde çıkarıp çalıştığımız kurumlara asarız
BAŞKAN
www.teshaber.org

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : Kasım 17, 2008, 21:00:38 »

Tamam Hocam hazırlayalım...

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!