polat
TESKAYSERİ

Teşekkür Sayısı: 765
|
 |
« : Mart 18, 2007, 09:57:39 » |
|
Kan döküp de can verdi çok ama çok yoruldu. Dünya duysun adını TÜRK DEVLETİ kuruldu. Seymen çıktı meydana dizler yere vuruldu. Dalgalanır göklerde bayrağımız neşeyle Katılır bu sevince yurdumuz dört köşeyle
Devletimiz kuruldu,yönetim cumhuriyet Baştacı edilecek;ilim,irfan,haysiyet, Yaşamalı yurdunda alnı açık,başı dik, Olmalı her Türk Genci,çelik gibi şahsiyet.
Kan,barut,açlık,yokluk,içindeydi yüce Türk "Makus talih bitmeli" dedi,lider Atatürk, "Bağımlıysan ne çıkar,giysen postla,samur kürk, Yoksa kanın canında,bayrağında hürriyet."
Ergenekon gibiydi,verilen mücadele Demir dağlar erittik,verince biz elele Düşmanı güldürmedik,sevindirmedik hele, Türk esir yaşamazdı,çekemezdi zilliyet.
Bugün bal gibi tattık,istiklalin tadını, Kan döktük,canlar verdik"kutsal"koyduk adını Çarpıştı erkeğiyle,çoluk,çocuk,kadını, Değdi,yokluk içinde çektiğimiz eziyet.
Bu ülkede herkesçe seçilecek yönetim. Hiç yalnız kalmayacak,ağlamayacak yetim. Kalkınıp,gelişecek,benim can memleketim. Herşey birlikte olup,olmayacak keyfiyet.
Gidecek vekilimiz,temsil edecek bizi, Sıkıntılar bitecek,çözecek derdimizi Seveceksiniz bizi,seveceğiz biz sizi, Yok olmalı gitmeli,haksızlık ve kemiyet
Susuz köy kalmamalı,aydınlanmalı her yer Eğer böyle olmazsa,dünya bize hep güler, Kalkınmalı bu ülke,hepimiz dökmeli ter. Olmalıyız;akıllı,çalışkan bir cemiyet
Sevinçliyiz düğün var,ele kına yakmalı, Harmandallı çalıyor,şu meydana çıkmalı, Dosta güven verip te düşmanları yıkmalı, Şahlanmalı kandaki,tarihteki milliyet.
Fabrikalar çalışsın,herşey imal edelim. Yeryüzü dar gelmeli,gökyüzüne gidelim, Gün birlik günü olsun,ayrılığı nidelim, Yıpratmamamlı bizi "fitne"denen şerriyet.
İzzet Talip POLAT
|