TESHABER - Kamu Çalışanlarının Buluşma Adresi
Eylül 10, 2010, 04:27:04 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

PORTAL   Ana Sayfa   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: DSP den Türk Eğitim- Sene Ziyaret  (Okunma Sayısı 39 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
BAŞKAN
www.teshaber.org

Teşekkür Sayısı: 2431
Çevrimdışı Çevrimdışı

HATA YAPMAKTAN KORKANLAR HİÇBİR ŞEY YAPAMAZLAR

« : Ocak 22, 2008, 15:06:36 »

Değerli Basın Mensupları

DSP İl Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Türk Eğitim Sen Kayseri 2 Nolu Şubeyi ziyaret etti. DSP İl Başkanı Menduh Taşkın, DSP Genel Başkanı Zeki SEZER’in katılımıyla 16.02.2008 tarihinde, Sivil Toplum Kuruluşlarının Desteği ile Kayseri de yapmayı planladıkları Sosyal Sigortalar Yasa Tasarısı ve Sağlık Reformu hakkında yapılacak olan etkinliğe Türk Eğitim Sen Kayseri 2 Nolu Şubeyi de davet etti.
   Ziyarette konuşan İl Başkanı Menduh TAŞKIN Demokratik Sol Parti olarak çalışanların yanında olduklarını ve iktidara çalışanları ezdirmeyeceklerini belirtti. Çalışanların sorunlarını takip ettiklerini ve bu sorunları kamuoyu desteğini de alarak TBMM’ne taşıyacaklarını söyledi. Yapılacak olan bu çalışmalara Türk Eğitim Sen Kayseri 2 Nolu Şubenin de destek vermesini istedi.
   Türk Eğitim Sen Kayseri 2 Nolu Şube Başkanı Ali İhsan ÖZTÜRK ise yapılacak olan bu çalışma toplantısı ve sosyal duyarlılık için teşekkür etti. Ekonomik gidişatın iyi olmadığını bu kötü gidişin faturasının çalışanlara kesildiğini söyledi. Yapılan zamlar sonucunda çalışanların elinde bir şey kalmadığını, çalışanların borç içinde olduklarını ifade etti. Anayasal olarak çalışanların hak ettikleri sosyal kazanımların birer birer ellerinden alınmaya çalışıldığını ifade ederek, hükümet çalışanları yük olarak görüyor dedi. İMF ve Dünya Bankası gibi kuruluş yetkililerinin hadlerini aşarak ve mevcut siyasi erki yok sayarak Milli Eğitim Bakanının da desteğini alarak öğretmen maaşlarının yüksek olduğunu söylemeleri Şube Başkanınca kınandı. Çalışanların hak kayıplarını önlemek için DSP’nin yapacağı bu çalışmaya ve bundan sonraki bu tür çalışmalarına destek vereceklerini belirtti. 

Türk Eğitim Sen Kayseri 2 Nolu Şube
                             Basın Bürosu

HATA YAPMAKTAN KORKANLAR HİÇBİR ŞEY YAPAMAZLAR
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!